Ondersteuning voor de Ninja Dubbele Airfryer XXL AF451EU

Hier vind je de veelgestelde vragen, handleidingen, probleemoplossingen en overige productinformatie.

Probleemoplossing

Selecteer de actieve zone, gebruik vervolgens de linker pijl om de temperatuur aan te passen of de rechter pijl om de tijd aan te passen.

Selecteer de gewenste zone, gebruik vervolgens de linker pijl om de temperatuur aan te passen of de rechter pijl om de tijd aan te passen.

Het apparaat hoeft niet voorverwarmd te worden.

Ja, beide zones zijn zelfstandig met afzonderlijke verwarmingselementen en ventilatoren.

De afteltimer pauzeert automatisch wanneer je de lades uit het apparaat haalt. Plaats de lade binnen 10 minuten terug om verder te koken, anders wordt de zone met de geopende lade geannuleerd.

Selecteer de zone die je wilt stoppen en druk vervolgens op de START/STOP-knop.

De lade zal opwarmen tijdens het koken. Wees voorzichtig bij het hanteren en plaats alleen op hittebestendige oppervlakken.

Gebruik het krokante bord wanneer je wilt dat het eten knapperig wordt. Het bord tilt het eten in de lade op zodat de lucht eronder en eromheen kan stromen voor een gelijkmatige bereiding.

Zorg ervoor dat de lade tijdens het koken volledig is ingeschoven. Schud de lade om ingrediënten te mengen voor een gelijkmatige knapperigheid. Kooktemperatuur en tijd kunnen op elk moment tijdens het koken worden aangepast.

Verwijder het eten direct nadat de kooktijd is voltooid om overkoken te voorkomen.

Af en toe blaast de ventilator van de luchtfriteuse lichte voedingsmiddelen rond. Gebruik houten cocktailprikkers om los, licht voedsel vast te zetten, zoals het bovenste sneetje brood van een sandwich.

Ja, maar gebruik de juiste paneertechniek. Het is belangrijk om voedsel eerst met bloem te bedekken, dan met ei, en daarna met paneermeel. Druk het paneermeel stevig op de gepaneerde ingrediënten, zodat de kruimels niet door de ventilator worden weggeblazen.

Steek eerst het stekkereinde in het opbergvak en wikkel de kabel eromheen in de richting van de pijl.

Het eten is klaar met koken of het geeft aan dat de andere zone is begonnen met koken.

Het apparaat staat in de stand-by modus. Druk op de aan-knop om het weer aan te zetten.

Het apparaat functioneert niet goed. Je kunt online ondersteuning vinden op ninjakitchen.eu.

Klantenservice