Ondersteuning voor de Ninja Blast Blender-To-Go BC151EUBK

Hier vind je de veelgestelde vragen, handleidingen, probleemoplossingen en overige productinformatie.

Probleemoplossing

Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat de LED's gaan branden. Het stroompictogram blijft branden als het apparaat stroom krijgt.

Om de mengmodus van 30 seconden te activeren, drukt u op de Start/Stop-knop. Om de mengmodus van 30 seconden op elk gewenst moment te annuleren, drukt u nogmaals op de START/STOP-knop.

Nee, de batterij is niet verwijderbaar en kan niet worden vervangen. Bel de klantenservice als u vermoedt dat er een probleem is met de batterij van uw apparaat.

U moet vloeistof toevoegen als u bevroren ingrediënten of ijsingrediënten wilt mengen.

Nee, meng geen hete of koolzuurhoudende vloeistoffen in de blender. Dit kan schade aan het apparaat veroorzaken.

De deksel is ontworpen om naar achteren te schuiven en zichzelf op zijn plaats te vergrendelen wanneer u drinkt. Wanneer de deksel open is, drukt u de deksel naar beneden totdat het op zijn plaats klikt. Dit zorgt ervoor dat de deksel niet beweegt wanneer u drinkt of de gemengde inhoud in een apart kopje giet.

De motorbasis van uw blender is oplaadbaar en wordt geleverd met een USB-C-oplaadsnoer. Laad uw blender op via de oplaadpoort (aan de achterkant van de motorbasis van de blender). Gemakkelijk thuis of onderweg op te laden, net als een mobiele telefoon.

OPMERKING: De USB-C kan worden aangesloten op een oplaadblok of een USB-wandcontactdoos.

Als u het apparaat onlangs hebt schoongemaakt, is er mogelijk wat water in de USB-C-oplaadpoort terechtgekomen. De oplaadpoort is spatwaterdicht met een IP-classificatie en moet 30 minuten drogen voordat u de stekker in het stopcontact steekt. Dompel de motorbasis NIET onder in enige vloeistof, omdat hierdoor de motorbasis beschadigd kan raken. Zorg ervoor dat u de juiste oplaadkabel (USB-C) gebruikt en dat de voeding op een werkend stopcontact is aangesloten.

Ja, je kunt mixen terwijl het apparaat is aangesloten. Het apparaat wordt tijdens het mixen niet meer opgeladen. Het opladen wordt hervat zodra het mengen is voltooid.

Ja, de motorbasis en de USB-C-oplaadpoort van de blender kunnen nat worden, maar deze is NIET vaatwasmachinebestendig en mag NIET in water worden ondergedompeld.

Alle onderdelen, met uitzondering van de motorbasis, zijn vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek. NIET uitvoeren op een verwarmde reinigingscyclus.

Waarschijnlijk is de smoothie te dik. Om de dikte van de smoothie te verminderen, overweeg wat extra vloeistof toe te voegen.

U kunt met de draadloze blender vliegen, maar deze moet in een ingecheckte tas worden geplaatst. Zorg ervoor dat het is uitgeschakeld.

Nee, de beker is niet magnetronbestendig of diepvriesbestendig. Bewaar de blender niet in de koelkast.

Er zijn een paar eenvoudige manieren om uw blender schoon te maken.

Eén optie is om de beker met water uit te spoelen om de overtollige inhoud te verwijderen. Vul de beker tot aan de MIN VLOEISTOF (175 ml) lijn met water en voeg een klein druppeltje afwasmiddel toe. Zet het deksel er weer op en druk op de Start/Stop-knop voor eenvoudige reiniging.

Voor een diepere reiniging zijn zowel de beker als de drinktuit vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek. Deze vaatwasmachinebestendige onderdelen mogen niet met een verwarmd programma worden gereinigd.

De motorbasis kan vervolgens worden gereinigd door de messen onder water te houden en een afwasmiddel te gebruiken om de messen te schrobben. De motorbasis is NIET vaatwasmachinebestendig. De oplaadpoort van de USB-C-poort aan de achterkant van de motorbasis is echter waterbestendig, wat betekent dat hij nat kan worden maar NIET in water kan worden ondergedompeld. Zorg er na het reinigen voor dat de oplaadpoort is gedroogd voordat u deze oplaadt.

Klantenservice