Ontdek de Ninja DT200EU Multifunctionele Elektrische Oven.

Ontdek de veelzijdigheid van de Ninja DT200EU Multifunctionele Oven! Met 10 kookprogramma's bereid je moeiteloos heerlijke maaltijden op twee niveaus. Deze oven biedt snel en gelijkmatig koken, ideaal voor grote gerechten of dubbele bereidingen. Kies uit een scala aan automatische functies, stel de temperatuur en timer in en geniet van eenvoudige bediening met het touchscreen. Ervaar het gemak van schoonmaken met een handige verwijderbare kruimellade. Jouw culinaire avontuur begint hier!

Featured product

View details

10 Automatische Kookfuncties

Ervaar veelzijdigheid met 10 kookfuncties: Airfry voor gezonde snacks, Roast voor knapperige groenten, Whole Roast voor sappige kip, Grill voor smaakvolle gerechten, Bake voor taarten, Pizza voor twee grote pizza's, Dehydrate voor gezonde chips, Reheat om op te warmen, Toast voor geroosterde boterhammen en Bagel voor heerlijke broodjes.

Snel en gelijkmatig koken

True Surround Convection verwarmt jouw maaltijden gelijkmatig van alle kanten zonder draaien. Deze oven bereidt krachtige, knapperige resultaten op beide niveaus in slechts 30 minuten, tot wel 40% sneller dan conventionele heteluchtovens. En met een supersnelle voorverwarming van 90 seconden ben je snel klaar om te beginnen.

29 Liter Capaciteit

Deze oven met 29 liter ruimte biedt veelzijdigheid voor grote maaltijden, inclusief hele kippen. Met twee kookniveaus bereid je hoofd- en bijgerechten tegelijk, zonder extra apparaten. Van sappig vlees met aardappelen tot ovenschotels met groenten, of zelfs twee pizza's of taarten, allemaal in één oven. Pas hoogtes aan voor optimale bereiding van twee gerechten tegelijk en maak snel maaltijden voor gezelschappen.

Met een handige verwijderbare kruimellade

Ontdek het gemak van een verwijderbare kruimellade voor moeiteloos opruimen na het koken. Alle accessoires zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor schoonmaken snel en simpel is. De verwijderbare kruimellade neemt het vervelende werk over en voorkomt voedselresten in de oven, maar handwas wordt nog steeds aanbevolen voor behoud van de kwaliteit.

Inclusief Accessiores

Ontvang een airfryer-mandje voor 1,8 kg friet, een grillplaat voor een 5,5 kg kalkoen, een ovenrek en twee roosters voor 30 cm pizza's, allemaal bij de oven inbegrepen. Met deze veelzijdige set ben je klaar om diverse gerechten te bereiden.