De Speedi is er! Een maaltijd in 15 minuten in slechts één pot

Lever niet in op de kwaliteit van je gerechten omdat je geen tijd hebt! De Ninja Speedi™ Rapid Cooker en Airfryer maakt gemakkelijk één pans gerechten in slechts 15 minuten - perfect voor snelle maaltijden en zelfgemaakt fastfood. De Speedi is nu beschikbaar!

Wat maakt de Ninja Speedi anders dan andere Multicookers?

De Ninja Speedi multicooker biedt een unieke 12-in-1 functionaliteit, waaronder opties als Steam & Crisp en Sous Vide. Met de mogelijkheid om tegelijkertijd te stomen en airfryen, creëert het in vaak minder dan 15 minuten gerechten die zowel sappig als krokant zijn. Proteïnen en groenten kunnen simultaan worden bereid, allemaal met één efficiënt apparaat.

Hoe Is de Ninja Speedi een uitblinker als airFryer?

De Ninja Speedi onderscheidt zich van traditionele AirFryers door de introductie van de geavanceerde Rapid Cooking System technologie. Niet enkel frituurt het met minimaal oliegebruik, maar integreert ook stoomkoken, behoudend de vochtigheid, textuur en voedingswaarde van het voedsel door de lucht niet alleen tot knapperigheid te frituren, maar ook innoverend te stomen.

Is het gebruik van de Ninja Speedi werkelijk zo eenvoudig als beweerd wordt?

Ja, het gebruiksgemak is een van de sleutelaspecten van de Ninja Speedi. Met de SmartSwitch™ functionaliteit kunt u moeiteloos schakelen tussen de Rapid Cooker modus en de Air Fry-modus, waardoor u een naadloze en eenvoudige kookervaring hebt.

Waarom zou ik kiezen voor de Ninja Speedi in plaats van een gewone snelkookpan?

De conventionele snelkookpan is beperkt in zijn capaciteit om met precisie te koken en de veelzijdigheid in kookopties. Met de Ninja Speedi is elk onderdeel van uw maaltijd tot in de perfectie gekookt zonder verlies van kwaliteit of textuur. Het biedt een veelheid aan kookmogelijkheden, van de snelheidsmaaltijden van 15 minuten tot langzaam garen, waardoor u volledige controle heeft over uw culinaire creaties.

Zeg vaarwel tegen dagen van stressvol en tijdrovend koken met de Ninja Speedi, en ontdek een wereld waarin kwaliteit, gemak en snelheid samengaan in jouw culinaire avonturen.

Alle voordelen van de Speedi op een rij:

  • 15-minuten gerechten in één pan: van malse groenten tot sappige eiwitten
  • Het Rapid Cooking System combineert stoom en convectiewarmte voor snelle maaltijden in één pan
  • 10 kookfuncties: Speedi Meals, Stoom AirFry, Stoom Bake, Stomen, Grillen, AirFryen, Bake/Roast, Drogen, Sear/Sauté en Slow Cook
  • Behoudt tot 90% van je voedingsstoffen door het stomen
  • Kook snel en gemakkelijk tot 4 porties in één