#NINJACOLLABS

Welkom bij de Revolutie

Is jouw keuken je podium en innovatie je passie? Ninja roept alle kookfanaten, foodie influencers en keukencreatievelingen op om deel uit te maken van iets groots. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kooksterren zoals jij, die onze baanbrekende keukenapparatuur willen introduceren aan de wereld. Herinner je de virale sensatie van onze Creami ijsmachine? Jij kunt het volgende gespreksonderwerp zijn met onze nieuwste innovaties: de draagbare blender BLAST, onze outdoor grills of met een reeks van topklasse airfryers. Dit is jouw kans om te laten zien hoe deze tools elke maaltijd kunnen omtoveren tot een culinair avontuur.

Jouw Moment in de Schijnwerpers

Laat ons zien hoe jij de keuken revolutioneert door je avonturen te delen via je social media en blogs. Inspireer ons met jouw unieke benadering en stuur een bericht naar marketing@elmarc.nl . Vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent om onze Ninja-familie te versterken. Als we een perfecte match vinden, ontvang je van ons een voorstel voor een samenwerking die jouw keuken naar een hoger niveau tilt!

Wat Wij Zoeken

Wij zoeken iemand met:

  • Een brandende liefde voor koken en het experimenteren met nieuwe culinaire ideeën.
  • Een authentieke connectie met je volgers, die bouwt op vertrouwen en gezamenlijke foodie passies.

Ben je klaar om de wereld te laten zien hoe Ninja jouw keukenervaring heeft veranderd?

*Als lid van de NinjaCollabs geef je NinjaHome.nl automatisch toestemming om gebruik te maken van de content die je met de producten van Ninja maakt.