BESTE UIT DE TEST

Met trots mag de AF300EU zich de onbetwiste winnaar noemen van de recente Consumentenbond-test. Al in oktober 2021 werd de AF300EU erkend als de topkeuze door de Consumentenbond, dankzij zijn voortreffelijke eigenschappen. Voor iedereen die op zoek is naar de ultieme heteluchtfriteuse, is de AF300EU de gedroomde en bewezen winnaar.

Featured product

View details

Dubbele Airfryer met Dual Zone Technologie

De AF300 met twee 3,8-liter kooklades maakt het bereiden van maaltijden gemakkelijk. Aparte instellingen voor elke lade, een SYNC-knop voor gelijktijdige bereiding en een MATCH-knop voor identieke instellingen maken koken voor elke gelegenheid eenvoudig!

6 verschillende kookfuncties

Deze veelzijdige airfryer heeft zes kookfuncties: Max Crisp, Roast, Bake, Reheat, Dehydrate en Air Fry. Met eenvoudige draaiknopinstellingen bereid je gemakkelijk gerechten zoals knapperige frietjes, gebraden gerechten, heerlijke baksels en gezonde gedroogde snacks.

Snel & Smaakvol koken

Ervaar ongekende snelheid in koken met deze airfryer, die gerechten tot 75% sneller bereidt dan een conventionele oven. Bereik binnen enkele ogenblikken de perfecte knapperigheid zonder voorverwarmen of ontdooien. Geniet snel van een overvloed aan vers bereide gerechten en beleef moeiteloosheid in de keuken!